Opel kadett e GSI 16v: ABS BLYFT AANSLAAN

Bouwjaar: 1989

hey ik heb al in een vorige topic een bericht geplaatst ! daar waren weinig reacties op please help!!!! ik heb een kadett e gsi 2.0 16v en ABS RONDOM nou slaat de ABS konstant aan en de wagen glydt dan door. best wel eng! en ik hoor dan een computer aanslaan oid en voel een yzer op yzer op de rem! alle remmen zyn reeds vernieuwd schyfen en blokken sensorren niet maar ik heb dit probleem al 3jaar en de dealer komt er niet uit! wie kan my helpen!!!!

danny gsi 16v

Geplaatst door danny gsi 16v (0) , lid sinds 19 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Opel Kadett? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

6 Reacties

kees6216 (0), 19 jaar geleden

zit er niet ergens een scheur in een sensorring?

ceesie1583 (0) PRO, 19 jaar geleden

Het moet een van de sensoren zijn.
heb je niet teveel wiellager speling??
groetjes ceesie

danny gsi 16v (0), 19 jaar geleden

ja idd de sensorren heb ik nog nooit vevangen maar wiellagerspeling is echt minimaal op het rechter a8terwiel en vraagje de sensor ringen zitten die toevallig aan de binnenkant van de schyfremmen er op geperst(dat ronde wiel met tanden erop) grt danny of toch gewoon eerst de 4x abs sensorren vervangen???

ceesie1583 (0) PRO, 19 jaar geleden

eerste de voorste sensoren vern. die geven de meeste storingen
laat het even horen als het gelukt is.
groetjes ceesie

danny gsi 16v (0), 19 jaar geleden

HEY HET PROBLLEM IS ER NOG STEEDS IK HEB NOU MAAR VOORLOPIG NET EF DE ABS COMPUTER ERUIT GEHAALD NOU BLYFT HET LAMPJE WEL GEWOON BRANDEN MAAR DOET DE ABS HET NIET IS DIT GEVAARLYK OF NIET REMT NU WEL KONSTANT GOED MAAR JA LOGISCH ZONDER ABS. IK HOORDE DAT DE ABS IN EENS VAST KON SLAAN OF ZO IK HOOR T WEL

danny gsi 16v (0), 19 jaar geleden

EN OJA DE SENSOR RINGEN ZITTEN NOU OP DE SCHYF GEPERST OF NIET WIL IK EF WETEN OK

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Opel Kadett of stel zelf een nieuwe vraag.