Opel Calibra 1991: abs storing/ benzine meter storing

Bouwjaar: 1991

gisteren is mijn abs lampje gaan branden, en hoe kan het ook anders mijn abs werkt niet. soms gaat hij even uit maar nog steeds geen abs. ook normaal gesproken zit er een waarschuwingslampje die na het starten aan blijft tot je de rem voor de eerste keer intrapt en gaat dan uit. deze brand nu konstant> heeft vast ook iets er mee temaken of niet?
waar moet ik beginnen met zoeken?
ook toevallig vandaag valt mijn benzine meter helemaal naar nul en begint mijn reserve lampje te branden, na meteen getankt te stondt hij nog steeds op nul en branden het lampje ook nog?
zal waarschijnlijk vlotter of sensor zijn maar waar zit die?
gr sean

Sean83

Geplaatst door Sean83 (0) , lid sinds 20 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Opel Calibra? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

1 Reactie

Opeltje (0) PRO, 19 jaar geleden

waarschijnlijk is je dashboard goed in de war. controleer ale massakabels bij de accu en die vanaf de accu naar de carrosorie eens goed.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Opel Calibra of stel zelf een nieuwe vraag.