Opel vectra b sedan: Achterlichten????

Bouwjaar: 1998

Hallo,all, Weet iemand of de achterlichten van een vectra b uit model of jaar 2000 ook op een vectra b uit 1998 passen??.ik hoor het wel doei allemaal.

Danny1949

Geplaatst door Danny1949 (0) , lid sinds 20 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Opel Vectra? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

5 Reacties

jeron (0), 19 jaar geleden

lijkt me dat dat moet passen, vectra b uit 98 of 2000 is toch precies hetzelfde of bestaat er een gefacelift tussen model?

grtz,

rvanlier

Opeltje (0) PRO, 19 jaar geleden

past wel..maar sluit niet echt toppie aan...inderdaad is er in 99 een faselift geweest. bumpers, achterlichten en kofferklep zijn anders...

Danny1949 (0), 19 jaar geleden

Ja, er bestaat wel een gefacelift model, maar of ze echt goed passen, dat moet ik nog proberen, bedankt voor jullie reactie enne Opeltje bedankt ook voor je reactie, dat ie wel past is een goeie zaak, maar als ie niet goed aansluit kan ik beter niet aan beginnen toch??groetjes bedankt danny.

Opeltje (0) PRO, 19 jaar geleden

ik heb het overwogen en geprobeerd...ik vond het niet mooi...dus weer terug gegaan naar de oude type achterlichten..

Danny1949 (0), 19 jaar geleden

Ha, nou Opeltje als jij hem geprobeerd en overwogen heb, danne ga ik niet meer proberen en omdat vooral jij hem ook niet mooi vind. Nee, Opeltje>ik laat het ook bij de oude achterlichten en bedankt OPELtje voor je reactie. Ik heb een hoop tijd en kosten bespaard en gered door jou Opeltje , bedankt hee hup hup OPELTJUH...

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Opel Vectra of stel zelf een nieuwe vraag.