Opel vectra 1.8i aut.hb benzine: Zender of sensor op radiateur.

Bouwjaar: 1991

Hoi all, ik heb namelijk op mijn radiateur een zendertje of sensor, die de fan inschakelt bij bepaald temp. .ik heb dus de stekkertje uit de sensor eruit gehaald om het door te lussen voor de test en kijken of de fan draait, nou niet dus, maar de fan zelf rechtstreeks aansluiten doet hij dus wel, maar mij vraag is dus ,zit er nou constant spanning op de stekkertje van de sensor op de radiateur en ik ga er van uit dat hij geen stroom krijgt, waar en hoe moet je kijken of testen of de stekkertje van de sensor wel stroom krijgt.?????

Danny1949

Geplaatst door Danny1949 (0) , lid sinds 20 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Opel Vectra? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

5 Reacties

Opeltje (0) PRO, 19 jaar geleden

waarschijnlijk een dikke zekering defect.

Danny1949 (0), 19 jaar geleden

Verdorie zeg ,je hebt weer en nog eens weer gelijk, klopt er was een zekeringetje defect.maar nog een piepkleine vraagje: nu heeft ie dus wel stroom die stekkertje,maar als je hem doorverbindt moet dan de fan draaien toch,Opeltje?ik heb hem dus doorgelust ,maar hij deed het niet ,de fan ???de rest moet ik nog testen , omdat mijn radiateur kortgeleden kapot is gegaan.

Opeltje (0) PRO, 19 jaar geleden

stond de wagen dan wel op contact?

Danny1949 (0), 19 jaar geleden

Hee, nogmaals bedankt voor je reactie, ik heb inmiddels m,n nieuwe radiateur binnen, sinds ik de zekering, die wat jij bedoelde,heb vervangen werkt alles goed, strak en normaal , en dit allemaal door jou.bedankt.ik heb die motor schoongemaakt, beurt gegeven, gewassen, gepoetst,cockpitsray en alles en alles en hij vliegt als een KLM haha, bedankt groetjes danny

Opeltje (0) PRO, 19 jaar geleden

gelukkig ook weer opelost....

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Opel Vectra of stel zelf een nieuwe vraag.