Opel vectra 18 gt: achterruitrijlichten en verwarming achterruit

Bouwjaar: 1990

ik heb een twee kleine probleempjes .me achterruitlichten die doen het niet waar zou ik voor het probleem moeten zoeken .
en het tweede probleem is dat me achteruit verwarming het ook niet doet waar zou ik dat moeten zoeken b.v.d groetjes mark

mark7286

Geplaatst door mark7286 (0) , lid sinds 20 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Opel Vectra? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

3 Reacties

corsaatje1834 (0) PRO, 20 jaar geleden

De acheruitrijverlichting is meestal de schakelaar die defect is, deze zit voor op de bak en kan je testen door de 2 contacten met een splitpennetje door te verbinden.
En voor je verwarming zit ik aan het relas te denken..

Gr Corsa..

remco9422 (0) PRO, 20 jaar geleden

Voor de verwarming kun je ook eens kijken of de massa slecht / kapot is. Heb ik bij mijn Astra ook gehad. Gewoon meten. De strips kun je van het achterraam af halen. Dan zitten daar de contactpuntjes. De plus en de massa dus. Door te meten of daar spanning overheen staat (als achterruitverwarming schakelaar aan staat !), weet je in ieder geval dat er met het electrische systeem niks aan de hand is.

Gr.

Remco

mark7286 (0), 20 jaar geleden

bedankt de ahterruitrij lichten zijn gemaakt gemaakt moet nu alleen nog de achterruitverwaming doet het nog niet

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Opel Vectra of stel zelf een nieuwe vraag.