Opel vectra B 1.6 16v: af en toe stotteren(inhouden)

Bouwjaar: 2001

beste opelkenners,

deze vectra vertoond af en toe problemen 1 per week ongeveer,
hij houdt dan in het lijkt op stotteren maakt niet uit welk toerental. de egr klep al vervangen en het gashuis al schoongemaakt bobine vervangen en bougies ook. geeft bij het uitlezen geen fout melding. wanneer het probleem zich niet voordoet rijdt ie prima. alvast bedankt voor jullie reacties. gr vectra

vectra11721

Geplaatst door vectra11721 (0) , lid sinds 18 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Opel Vectra? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

4 Reacties

jordie66 (0), 18 jaar geleden

branstofpomp relai al vervangen? dit is vaak het euvel!Deze word dan te warm vandaar het stotteren.bij mij was het een zelfde probleem te samen met de computer kast.

jordie66 (0), 18 jaar geleden

even op bovengenoemde nog toevoegen, je kunt makelijk ff controleren als de relai defect is, kijk ff in je invoer slang van de EGR pomp, als deze na benzine ruikt als je hem los haalt dan krijgt hij te veel. vandaar de relai die de brandstof regeld, hij is ook het euvel dat vaak de egr pomp defect gaat.

vectra11721 (0), 18 jaar geleden

bedankt voor je rectie ik ga er mee aan de slag

kouros (0), 18 jaar geleden

hoi
ik heb een vectra b 2.0 dti 16V 1997 en ik had het zelfde probleem. ik heb nu de luchtmassameter gereinigd met brake-cleaner en hij heeft het niet meer gehad
groeten

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Opel Vectra of stel zelf een nieuwe vraag.