Opel Corsa : afdekkap achter stuurwiel

Hallo,ik heb een corsa C uit 2001,nu moet mijn knipperlicht schakelaar vernieuwd worden,denk je nu dat het mij lukt om die plastic kap te verwijderen die er omheen zit,ik heb dit zo vaak gedaan en bij dit model lukt het me niet,ik heb niet echt flink getrokken of wat dan ook.
Ik verwijder het schroefje onderaan dan ligt heel de omhuizing los,dan zitten er achter het stuur nog twee lipjes,die buig ik voorzichtig weg,maar ik krijg die twee helften niet uit elkaar getrokken???weet iemand hoe dit zit. B.V.D.

anoniem-1573996169

Geplaatst door anoniem-1573996169 (0) , lid sinds 23 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Opel Corsa? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

2 Reacties

Willem12089 (0) PRO, 18 jaar geleden

oja vertelen maar:

vijsjes = schroefjes

Willem

anoniem-1573996169 (0), 18 jaar geleden

Hoi,het is gelukt (daar was ik ook niet bang voor)maar soms heb je een volgorde die je moet aanhouden om dingen van dashbord ed. te demonteren.
Gewoon onder schroefje verwijderd,plastic handvat van stuur klem verwijderd(stuur is in hoogte verstelbaar)toen toch maar op z'n ouderwets met twee handen eentje boven en eentje onder ,de twee delen losgetrokken,achter het stuur zitten niet twee schroefjes maar plastic klemmetjes,eventjes voorzichtig met een klein schroevendraaiertje uit de vergrendeling gewipt,en toen kon de bovenkant verwijderd worden,daarna zaten er nog twee schroefjes van die vanbovenaf verwijderd moesten worden zodat ook de onderkant eraf viel.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Opel Corsa of stel zelf een nieuwe vraag.