Opel Corsa: Afslaan bij warme motor en nadien slecht lopen

Bouwjaar: 1994

Hallo

Ik heb hier een Opel corsa uit 1994 waarvan regelmatig de motor afslaat als hij goed warm is, hij loopt ook na een paar 10tal meter doorrollen wel weer maar dan gaat hij heel onregelmatig lopen en inhouden, als ik de motor codes via het dashboard uitlees geeft hij geen fout codes, het lampje gaat tijden het probleem ook niet branden..

Iemand een idee?

Martin

GJBAutos

Geplaatst door GJBAutos (0) PRO , lid sinds 19 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Opel Corsa? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

7 Reacties

je5222 (0), 18 jaar geleden

Is een bougie uitdraaien als het een benzine is. Als deze wit ziet dan zuigt hij ergens valse lucht.

tijne (0), 18 jaar geleden

kontroleer is of je bougykabels goedvast zitten en of niet aan vervanging toe zijn

GJBAutos (0) PRO, 18 jaar geleden

Hallo

Bougie zijn vervangen, bougie kabels zijn doorgemeten en er is 1 vervangen, lijkt allemaal goed te zijn nu, Onstekeings versterker is ook vervangen. Valse lucht zal ik even controleren, het probleem is eigenlijk dat hij het bij ons heel sporadisch doet en de klant klaagt dat het heel vaak gebeurt.

Ik weer niet hoe het bij Opel zit maar als ik bv een BMW heb die valse lucht aanzuigt dan loopt zoeen motor gelijk beroert en krijg ik bijna altijd een foutcode in de computer (Meestal Lamba regeling). Bij deze computer komen wijzelf en de dealer niets uitlezen (Lampje gaat ook niet branden)

peter (0) PRO, 18 jaar geleden

wat voor motor zit er in 1.2 of 1.4 met welke motorcode

GJBAutos (0) PRO, 18 jaar geleden

Het is een 1.2 met motorcode c12nz

peter (0) PRO, 18 jaar geleden

is het niet de brandstofpomp dat hij geen goede massa heeft of brandstofpomp zelf (brandstofdruk is die goed ??? ) dit massa probleem heb ik zelf een keer meegemaakt ik heb toen een massa draad vanaf de pomp naar carrosserie getrokken.
deze auto had toen ook geen storing als je probleem hebt met je ontsteking moet volgens mij de lamda-sensor in de storing gaan of de storing moet van een tekorte duur zijn.

GJBAutos (0) PRO, 18 jaar geleden

Denk dat ik het gevonden heb, benzine filter was heel erg smerig, net alsof er modder in zit. nieuw filter geplaatst en nog geen problemen weer gehad, over een paar dagen even kijken hoe smerig het filter dan is, misschien heeft er wel rommel in de tank gezetten.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Opel Corsa of stel zelf een nieuwe vraag.