Opel Corsa: afwijken naar rechts

Bouwjaar: 2004

Mijn Corsa GSI (17 CDTI) modeljaar 2004 trekt naar rechts tijdens het rijden. Dealer heeft alles al opnieuw uitgelijnd en bijgeregeld, zelfs nieuwe banden geplaatst vooraan. Hij zoekt verder om deze wagen door fabriek te laten nazien maar intussen kan ik er niet mee rijden. Is dit probleem nog ergens bekend ???

Jo5471

Geplaatst door Jo5471 (0) , lid sinds 19 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Opel Corsa? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

6 Reacties

Hans4040 (310) PRO, 19 jaar geleden

Johan,
Heeft de dealer ook gecontroleerd of de achterwielen goed staan ( sporing en wielvlucht)??
Het kan zijn dat de auto naar rechts "gedwongen" wordt door de achterwielen.

Jo5471 (0), 19 jaar geleden

Ja, volledige uitlijning werd reeds door dealer en nog eens door bandencentrale uitgevoerd. Misschien moeten we het toch bij één van de voorste velgen zoeken alhoewel deze standaard gemonteerd zijn.

Hans4040 (310) PRO, 19 jaar geleden

En als je de achterwielen omwisseld met de voorwielen,hoe is het dan?
Of heb je dat al geprobeerd?

MartijnGR (0) PRO, 19 jaar geleden

Je rem loopt niet aan???? ALs 1 kant een beetje remt trekt hij ook scheef...

Jo5471 (0), 19 jaar geleden

Nee, voorlopig niets van dit alles, donderdag gaat hij opnieuw binnen in de garage, hopelijk voor de laatste keer. Ik laat zeker iets weten over het resultaat, wie weet komt het ooit nog eens van pas.

Jo5471 (0), 19 jaar geleden

Nu is er een nieuwe achteras geplaatst door tussenkomst van een expert van de fabriek omdat uitlijning niet lukte wegens kromme achteras. Opnieuw werd alles gecontroleerd en aangepast maar het probleem blijft hetzelfde. Nu zijn ze van plan om alle componenten van de stuurbekrachtiging te vervangen. Heeft dit zin bij een snelheidsgevoelige stuurbekrachtiging want de afwijking is bijna identiek bij alle snelheden ???

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Opel Corsa of stel zelf een nieuwe vraag.