Opel Vivaro: aircopomp

Bouwjaar: 2006, Brandstof: Diesel, Motorcode: 760

Hallo, ik moet dus beginnen aan een magneetkoppeling van de aircopomp, is dit te krijgen en een beetje te doen?Hier heb ik geen ervaring mee, heb opel en nissan en renault al gebeld maar daar kan ik geen losse koppeling bestellen.iemand ervaring hiermee?

alfons262

Geplaatst door alfons262 (0) PRO , lid sinds 18 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Opel Vivaro? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

4 Reacties

spanbandje (0) PRO, 17 jaar geleden

Hallo Alfons de koppeling is normaal los te koop van de compressor. de grote vraag is waardoor is de koppeling kapot gegaan ???? compressor defect ??? te veel weerstand van het draaiwerk daardoor koppeling verbrand ??
of is er kortsluiting in de magneetspoel( oorzaak ? ) verbrand door de slippende koppeling ?? of gewoon een electrische storing dan kan je de koppeling gewoon vervangen, maar als de boel verbrand is is het goed mogenlijk dat de keerring die er achter zit te heet is geweest en daardoor kan gaan lekken en komt de klant weer terug, met alle rompslomp er omheen, ik vervang meestal preventief de compressor als de koppeling en spoel verbrand zijn

succes Marcel.

alfons262 (0) PRO, 17 jaar geleden

kun je dan voor mij het onderdeelnummer even opzoeken van deze magneetkoppeling?ik kan hem nergens vinden! alvast bedankt!

spanbandje (0) PRO, 17 jaar geleden

Alfons ik ben op dit moment met vacantie, maar als je een cataloges neemt van bijv waeco dan staan daar alle compressoren in voor de vervangings markt.
succes Marcel

P.s. Dit is wel goed weer voor de airco omzet !!

AircoGuido (0) PRO, 17 jaar geleden

Als het alleen om de spoel gaat is deze ook te repareren en te modificeren met een hogere temp. beveiliging.
Kosten plus minus 150.-

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Opel Vivaro of stel zelf een nieuwe vraag.