Opel Astra: Astra f gsi: Start problemen + remproblemen

Bouwjaar: 1993

hallo allemaal,

hier heb ik weer niet 1 maar 2 problemen:

Als ik de auto een halve dag niet rij en probeer te starten gaat dat niet zoals gewoonlijk.
Ik moet namelijk het gaspedaal intrappen om de auto te starten. Is ie eenmaal gestart, hapert ie af en toe nog pakweg 10 minuten na tijdens het rijden.(alsof je op 3 cilinders rijd lijkt het) daarna rijd hij als een zonnetje(totdat probleem 2 erbij kwam :-(


2e probleem: Mijn linkervoor remklauw lijkt te hangen, mijn remblok blijft de remschijf aanraken en heb al bijna een versleten linker voorremblok. Me band en velg word ook extreem heet hierdoor. Kan het zijn door versleten remschijven? (zien er niet echt best meer uit)

Help, wat kan ik hieraan doen beste mensen?

diablo

Geplaatst door diablo (0) , lid sinds 20 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Opel Astra? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

2 Reacties

tijne (0), 19 jaar geleden

probleem 1 is denk ik voor zo ver ik het zo kan zegen een kapote bougy of bougy kabel

probleem 2

je kan proberen om de glij stangen van de rem klauw is goed schoon te maken en in te vetten meschien dat dat helpt en als je schijven te dun zijn dan moet je die ook zekker vervangen want daar zou het ook door kunnen komen en daar naast als ze te dun zijn is het levens gevaarlijk.

gr tijne

diablo (0), 18 jaar geleden

dag mensen, 1 van de 2 problemen zijn opgelost:
De remklauw zuiger zat vast, dus de remklauw vervangen en nieuwe setje remblokken. Probleem 2 komt af en toe voor. Ik ben er nog steeds niet uit wat dat kan zijn.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Opel Astra of stel zelf een nieuwe vraag.