Opel Astra: Astra H, geluid over de boxen van telefoon bij CD30 MP3

Bouwjaar: 2005

Ik heb pas een Opel Astra H met radio CD30 mp3.
Nu heb ik mijn carkit laten inbouwen maar krijg ik het geluid vd telefoon over een apart boxje. In vergelijking met mijn vorige auto (Vectra C) waar het geluid wel over de boxen kwam is dit geluid van een veel mindere kwaliteit. Volgens het inbouwstation maar ook de Opel dealer is dat met deze radio niet anders. Mijn boekje zegt echter wat anders en zou het wel moeten kunnen. Ik denk dat kan toch niet, een nieuwer model radio die minder kan. Wie kan mij helpen ? ........... Alvast bedankt.

Jeffrey5266

Geplaatst door Jeffrey5266 (0) , lid sinds 18 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Opel Astra? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

3 Reacties

Hans4040 (355) PRO, 18 jaar geleden

Jeffrey,
als jou nieuwe radio een "mute"functie heeft moet er een draad vanaf je carkit naar die aansluiting op de radio en de draden van het extra boxje moeten naar de linker voorspeaker.
De "mute" functie zorgt ervoor dat de radio zachter gaat tijdens het telefoongesprek.

mvg,
Hans.

Jeffrey5266 (0), 18 jaar geleden

Hans en Speedy bedankt voor jullie reactie, Hans er zit een mute funtie op en die werkt ook, het is alleen de aansluiting naar de boxen en dat schijnt niet te kunnen. Volgens blz 48 en 55 van mijn instructieboekje v.d. radio kun je het geluid zelfs instellen. Speedy, Ik heb die Topic 35529 gelezen en daaruit begrijp ik dat het wel kan. Weet jij ook waar ik dat kan laten doen ?

Jeffrey5266 (0), 18 jaar geleden

Speedy bedankt voor je informatie, ik zou niet weten waarom de Opel dealer dit kennelijk niet weet, ik ga jouw informatie aan hem voorleggen en wellicht lukt het dan, Ik hou je in ieder geval op de hoogte.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Opel Astra of stel zelf een nieuwe vraag.