Opel Astra: papieren

Bouwjaar: 1996

hoi opel rijders. ben op zoek naar witte astra station. ivm vals vrijwarings bewijs. kenteken is nr-vd-04 omgeving zwolle. heeft iemand al meer van deze praktijken gehoord?? is verkocht op 3 aug gr jaap

jaap4744

Geplaatst door jaap4744 (0) , lid sinds 20 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Opel Astra? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

4 Reacties

P. Kelder (0) PRO, 18 jaar geleden

jaap..

kon de politie de nieuwe eigenaar niet achterhalen dan!

paul,

mvdkant (0), 18 jaar geleden

in ieder geval met spoed aangifte ervan doen bij de politie. vanavond nog. immers, jij bent nu dus nog steeds aansprakelijk voor alle voertuigverplichtingen zoals verzekering, belasting maar ook boetes omdat jij geen geldig vrijwaringsbewijs kan tonen.
dit kan verstrekkende gevolgen hebben als die persoon er een aanrijding mee maakt met gewonden en/of doden. een goede vriend van mij is dit overkomen. die zat binnen een half jaar op een schuld van ruim 35000 euro. en er onder uit komen was bij hem niet mogelijk omdat het kenteken op je naam staat.
mochten ze je auto vinden op korte termijn en in beslag nemen dan heb je geluk. de dader in dit verhaal kwam er bij hem zonder boetes enzo vanaf.

in ieder geval veel suc6 gewenst en ik hoop dat alles achteraf mee valt.

groetjes,
martin

jaap4744 (0), 18 jaar geleden

sorry mijn fout hoor. had er even niet bij stil gestaan.

jaap4744 (0), 18 jaar geleden

hoi daar ben ik. andwoord kenteken.na dat ik het op de computer had gezet was het onverwachts
overgeschreven. papieren waren toch vals. aan gifte had ik al gedaan bij rvd en politie. ze zouden het uit zoeken. maar ik heb nog niets gehoord daar van. sorry dat het zoo lang duurden ivb met vacantie. gr jaap

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Opel Astra of stel zelf een nieuwe vraag.