Opel Astra: mistlamp kabels!!??

Bouwjaar: 2000

Ik ben aan het proberen mistlampen in mijn astra g te zetten maar nu ben ik net dus tot de conclusie gekomen dat mijn auto helemaal niet is voorbereid met kabels! Is dit normaal of zitten ze misschien ergens, maar zitten ze wel heel goed verborgen??..

Hopend op een reactie,

mvg Bart van de Groes

Bart van de Groes

Geplaatst door Bart van de Groes (0) , lid sinds 19 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Opel Astra? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

3 Reacties

Willem12089 (0) PRO, 18 jaar geleden

als de dealer t zegt zal t best zo zijn dat niet bij alle de draden er liggen, maar kijk effe goed ze zitten meestal ergens aan geplakt of ge taiript.

Willem

Bart van de Groes (0), 18 jaar geleden

Heb de hele bumper eraf gehaald om meer te kunnen zien maar niks te vinden.. Is er misschien wel een oplossing om mistlampen wel zelf aan te sluiten op de lampen ofzo, en kan ik hier de lichtschakelaar voor gebruiken op de een of andere manier? Of moet ik zelf een elektrisch ciquit aanleggen met een eigen schakelaar?

Bart

-=YBO=- (0), 18 jaar geleden

Je kan het beste zelf een circuit aanleggen, want als je ze op de koplampen aansluit heb je kans dat de politie je aanhoud en dan ben je 80 euro lichter.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Opel Astra of stel zelf een nieuwe vraag.