Opel Astra: AUTO HIELD ER INEENS MEE OP

Bouwjaar: 1999

Wie kan mij goede raad geven. Mijn auto stond plotsklap stil. HET IS EEN ASTRA 2.0 DIESSEL UIT 1999. DE COMPUTER BIJ DE GARAGE GAF ALS FOUTMELDING AAN,te weinig brandstof.verder niks.Nou zegt de een de injectoren, de ander de brandstofpomp, is bij de opel garage geweest euro's 1600,00,ik wil toch zelf nog even kijken of ik wat goedkoper uit kan komen.er zit veel valse lucht in, start echt niet. wat nu te doen, wie heeft een tip wat het ook kan zijn.zitten nieuwe verstuivers in.

venema11745

Geplaatst door venema11745 (0) , lid sinds 18 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Opel Astra? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

3 Reacties

Willem12089 (0) PRO, 18 jaar geleden

Check eerst de retourleidingen en verbindingen, vervang deze alleen voor originele.

Willem

jos4711 (0), 18 jaar geleden

Hoi Nico,

Zoals willem zegt, eerst de gemakkelijkste dingen en daarna de dure !!! Wat je zeker ook eens moet proberen, kost alleen moeite... neem een propere plastieke fles of dergelijke , vul deze met diesel , koppel de aanzuigleiding af (indien nodig koop een nieuw stukje rubberen leiding voor de test uit te voeren )en steek deze in de fles en zet ze veilig ergens waar ze niet kan omvallen !!! start daarna de motor (even doorstarten omdat er lucht in de leiding zit) en indien de motor blijft draaien dan is er zeker niks mis met de inspuitpomp !!!(dit is een eenvoudige test die je veel geld kan sparen) Zie dan terug wat willem schrijft.
M.V.G.

venema11745 (0), 18 jaar geleden

hardtikke bedankt, helaas nog niet gelukt. maar we blijven proberen een vervelend probleem.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Opel Astra of stel zelf een nieuwe vraag.