Opel Astra: Auto kan niet meer op slot

Bouwjaar: 2005, Brandstof: Benzine, Motorcode: 1.6 16v

Gisteren wou onze kofferbak van onze station niet meer open. Ik heb hem via de binnenkant open gekregen. Maar de auto wil nu niet meer op slot. De centrale deurvergrendeling doet het niet meer. Ik krijg de auto ook niet op slot via de bestuurderskant met de sleutel. Hoe kan ik dit verhelpen? Waar kan het aanliggen? De kofferbak wil ook niet meer open nu. Alleen via de binnenkant.

jan chris

Geplaatst door jan chris (0) , lid sinds 11 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Opel Astra? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

6 Reacties

Martijn1988 (0), 11 jaar geleden

Heb je het al laten na kijken door de dealer

jan chris (0), 11 jaar geleden

Nog niet. we kwamen gisteren terug van de vakantie en kunnen dinsdag pas bij de dealer terecht. We zouden morgen naar Walibi gaan, maar het is wel fijn dat de auto op slot kan.

nazqul (0), 11 jaar geleden

mss kan je even proberen de hele boel te resetten.
dit kan je resetten door de - pool van de accu even een half uurtje los de maken.

anders even naar de dealer en laten uitlezen.

jan chris (0), 11 jaar geleden

Helaas is dat ook niet gelukt. Toch bedankt voor je mailtje..vandaag een auto van familie geleent om naar Walibi te gaan. Nu maar wachten tot dinsdag bij de dealer

downforthecause (0) PRO, 11 jaar geleden

Als je instapt rechts en de rechterdeur openlaat, dan het knopje op je middenconsole bedienen voor de deuren op slot te doen.Vervolgens de rechterdeur dicht doen (niet je sleutels in de auto laten liggen!!) dan zouden je portieren en koffer op slot moeten zijn.

Ik vermoed trouwens dat je schakelaar in je achterklep stuk is om hem open te doen vanaf buiten.(is een kleine drukschakelaar) of je stekker is er af....Je zou ook nog de bedrading naar je achterklep kunnen controleren (in het rubber bovenzijde achterklep daar loopt je bedrading wil soms nog weleens stuk gaan.)

jan chris (0), 11 jaar geleden

de auto wil ook niet meer op slot met het knopje op het middenconsole.
Ik ga morgenmiddag nog even kijken naar je opties. Bedankt in ieder geval

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Opel Astra of stel zelf een nieuwe vraag.