Opel ASTRA-G-COUPE: Auto loopt slecht.

Bouwjaar: 2000, Brandstof: Benzine, Transmissie: Handgeschakeld, Motorcode: X18XE1, Motorinhoud (cc): 1800, Vermogen (kw): 85

Hoe zou ik dit kunnen oplossen?

Richard87

Geplaatst door Richard87 (0) , lid sinds 6 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Opel Astra? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

2 Reacties

oldford (0) PRO, 6 jaar geleden

Door eerst maar eens iets meer te vertellen.
Wat bedoel je met "loopt slecht"? Wat merk je dan?
Wanneer gebeurt het? Warm/koud, stationair/deellast/vol gas? etc.

Gaat er een storingslamp branden?

Richard87 (0), 6 jaar geleden

Ik heb een foto erbij gevoegd daarin staat al mijn punten vermeld.

Na een lang onderzoek op internet ga ik morgen mijn thermostaat vervangen, toerental loopt niet lekker en hij verbruikte erg veel benzine. Daarnaast gaat mijn temperatuur meter in de auto niet van zijn plek af tenzij ik stilsta. bij het weg rijden etc zakt die vrij snel onder de 70 graden.

auto bokt en heb af en toe het idee dat ik hem verzuip alsware ( inhouding bij hoge snelheid ) en bij het starten van de auto zoekt hij alsware naar een juiste toerental en gaat al snel netjes gestationeerd lopen. en soms bij het terugschakelen naar de 2 en het gas los laten ervan dan blijft de toerental heel even "hangen" en zakt dan snel naar de juiste toerental.

Gasklephuis gereinigd, temperatuursensor vervangen. auto uitgelezen en gaf storing koelvloeistof temperatuur en toerental sensor. maar als het de toerental sensor zou zijn zou de auto toch eigenlijk helemaal niet starten ?

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Opel Astra of stel zelf een nieuwe vraag.