Opel Astra H: auto plots stil gevallen

Bouwjaar: 2004, Brandstof: Diesel, Motorinhoud (cc): 1686

na het probleem met het vliegwiel heb ik nu een ander probleem , de wagen is op de ene moment op de andere stil gevallen , en wil niet niet meer starten ( draait wel rond maar wil niet aanslaan ) , dacht aan de aanzuig van de diesel maar daar komt diesel uit . dus maar de wagen naar huis getrokken tijdens de rit eens de wagen in zijn vierde versnelling gezet koppeling los en na enkele meters starte hij dus dacht ik probleem opgelost ( dacht aan vuiltje in de leidingen ofzo ) maar na ongeveer een kilometer rijden viel de motor terug uit , en is hij niet meer te starten zowel met de sleutel motor draait wel rond maar slaat niet aan en hem ingang trekken lukt ook niet meer dit was rond 12 u vanmiddag nu omstreeks 18 u ging ik eens kijken voor eventueele fichen na te kijken maar probeerde hem eerst eens te starten en nu start hij wel ik versta het niet meer , iemand enig idee wat dit nou weer zou kunnen zijn of iemand dat dit ook al tegen gekomen heeft .

patje1967

Geplaatst door patje1967 (0) , lid sinds 14 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Opel Astra? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

2 Reacties

patje1967 (0), 7 jaar geleden

heb dieselfilter vervangen daar deze nogal smerig was dus dacht ik heb het gevonden daar dan de auto meteen starte dus dacht ik de hogedrukpomp zal in orde zijn want anders zou hij niet starten moet wel bij vermelden dat ik de pluspool er zekers eens een 1 uur afgedaan heb daar me dit iemand me dit verteld had ( ivm reset ) , maar nu een kilometer of 8 mee gereden en opeens gedaan motor valt uit alle contact lichten blijven branden maar starten doet hij niet meer maar draait wel rond maar wil niet aanslaan. is gelijk als er iets te warm word dat de motor doet afslaan ( is veronderstelling ) maar wat . en ook wat zou eventueel de oorzaak kunnen zijn echt niemand een idee ? alvast dank .

patje1967 (0), 7 jaar geleden

probleem is opgelost was krukassensor die stuk was , een nieuwe ingeplaatst probleem verdwenen , dank voor de tips mag gesloten . grtj pat

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Opel Astra of stel zelf een nieuwe vraag.