Opel Astra: auto start niet meer en lijkt benzine te lekken

Bouwjaar: 1999, Brandstof: Benzine, Motorcode: 1.6 55kw

Hoi allemaal, mijn eerste bericht hier. Mijn auto wil niet meer starten. 2 dagen terug reed ik van de parkeerplaats achteruit, zet hem in z'n 1 en geef gas, waarna de motor steeds minder draaid en daarna uitvalt.
Wou daarna ook niet meer starten. Auto dus eerst ff terug geduwd en fietsie gepakt. volgende dag nog maar es geprobeerd, als ik start is pakt de motor bijna maar dus net net helemaal, net oftie slag draaid. Daarna kan je proberen te starten wat je wil maar doet hij helemaal niks meer. Later op de dag nog eens geprobeerd, weer hetzelfde. eerste keer starten paktie bijna en daarna helemaal niks meer. Zostraks ook nog ff gekeken nogmaal hetzelfde. Motorkappie open ff kijken, blijkt het blok wat nat, ikke ff met de vinger erdoor en ruiken, en lijkt volgens mij benzine te zijn. Als hij op contact staat brand het motormanagement lampje ook, maar volgens mij is dat altijd zo en gaat die uit als de motor loopt. Iemand enig idee wat het probleem zou kunnen zijn ?

Henri.Eising

Geplaatst door Henri.Eising (0) , lid sinds 10 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Opel Astra? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

1 Reactie

kaleido 1 (1830) PRO, 10 jaar geleden

Ik zou eens met de motorkap open , iemand laten starten en kijken of je inderdaad benzine ziet lekken , het zou ook al moeten lekken als je hem alleen op contact zet , in iedergeval een paar seconden.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Opel Astra of stel zelf een nieuwe vraag.