Opel Vectra: automaat kapot

Bouwjaar: 2003

heb problemen met automaat van mijn vectra ging hakkerig schakelen ben in maart naar dealer geweest kon niets vinden en zei als het erger word kom je maar terug dat is dus nu ik terug dealer alles nagekeken rekening van 185 euro en word doorverwezen naar automaat specialist die geeft aan dat waarschijnlijk de koppelomvormer kapot is en misschien meer maar dat kunnen ze zo niet zien.ik had gelijk in maart moeten komen de dealer had toen gelijk mij door moeten sturen. de auto heeft nog geen 73000km gelopen en toen de problemen begonnen maar rond de 60000km auto is van 2003 en opel zegt gewoon het is pech garantie is verlopen en daar sta je dan .ik hoop dat er meer mensen zijn die dit meemaken en dat we met elkaar hier iets kunnen ondernemen.

edraket2550

Geplaatst door edraket2550 (0) , lid sinds 18 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Opel Vectra? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

2 Reacties

gts3856 (0) PRO, 18 jaar geleden

ik zal terug gaan naar de dealer en die moeten eens in de buitendienst oplossingen gaan zoeken staan 2 problemen over automaat bakken in van een vectra.

qengelberts (0) PRO, 18 jaar geleden

Ik zal contact opnemen met de importeur... door een brief te schrijven... Want blijkbaar geef de dealer waar je de auto gekocht heeft geen gehoor... Terwijl de klachten onder garantie vielen...

Mvg,
Quentin

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Opel Vectra of stel zelf een nieuwe vraag.