Opel Vectra: automaat kapot

Bouwjaar: 2005

Ben dus naar automaat specialist geweest heeft bak uit elkaar gehad en gemaakt ook koppel omvormer en heeft daarvoor een rekening van 2158 euro berekent en daar bij gezecht dat eventueel als er nog een probleem onstaat het kleppenhuis vervangen moet worden en die kost 1800 euro en nog steeds hoor ik niemand wat ik kan en moet doen ook opel reageert niet die zegt gewoon ja de twee jaar garantie is om en bij 70000km is wel snel maar is gewoon pech nu daar sta je dan hoop dat ik nog wat reacties kan ontvangen van mensen die dit ook meegemaakt hebben en wat te doen bij deze.
Alvast bedankt e.van den Heuvel

edraket2550

Geplaatst door edraket2550 (0) , lid sinds 18 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Opel Vectra? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

1 Reactie

pieter9041 (0), 18 jaar geleden

Ken het probleem. Heb het zelf gehad bij een astra H. Versnellingsbak gaf na 18000 km al de geest, nieuwe ingebouwd (allemaal nog onder de garantie) maar na 4000 km begonnen weer dezelfde problemen. Opel nederland gaf totaal geen medewerking, is acceptabel werd gezegd, terwijl de dealer zei is onacceptabel. Het was een softwareprobleem zeiden ze bij opel Nederland. De dealer heeft toen buiten Opel Nederland besloten de auto om te ruilen voor een andere auto (gelukkig handgeschakeld, nooit weer een automaat).

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Opel Vectra of stel zelf een nieuwe vraag.