Opel Corsa: automaatprobleem

Bouwjaar: 1995, Brandstof: Benzine, Motorcode: 1,4 NZ

oranje S lampje boven in dashboard gaat branden vooral bij koud weer na het starten en dan wil de auto niet goed vooruit, na nog een paar keer proberen lukt het gaat het de hele dag weer goed. Noodloop dus, Tech 1 geeft aan schakelapparaat geeft defect aan. Daarna bleef hij branden, geen kickdown en opschakelen. Accupool eraf nu weer even goed, kun je het halvemaandeel boven op de bak zo verwisselen met een uit sloop bv of wat kost een nieuwe of wat is er loos? Weet iemand antwoord of een goed advies?

jjbalmszonen

Geplaatst door jjbalmszonen (0) PRO , lid sinds 22 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Opel Corsa? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

2 Reacties

jjbalmszonen (0) PRO, 15 jaar geleden

Het is zeker een onbekend probleem dat niemand reageerde, inmiddels zelf het schakelapparaat uit elkaar gepunnikt, er zitten verschillende weerstandsbanen op waarvan er enkele groen uitgeslagen waren, gereinigd en 2 kleine schuifplaatjes verwisseld zodat deze op en andere baan lopen, tot nu toe een goed resultaat.

Willem12089 (0) PRO, 15 jaar geleden

Bedankt voor de reactie.

hier hebben wij wat aan.


wat automaatbakken betreft, blijft toch een lastig onderwerp, en dan vooral de elektronica hiervan.

Willem

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Opel Corsa of stel zelf een nieuwe vraag.