Opel Astra: autoradio

Bouwjaar: 2002, Brandstof: Diesel, Motorcode: 1.7 DTI

hallo, ik heb onlangs de originele radio vervangen met een nieuwe maar nu blijkt na het vervangen van de radio kan ik de binnen lichten niet meer aanzetten en ook kan ik met mijn afstandbediening mijn auto niet meer opslot doen slot gaat wel open met de afstandbediening maar de deur opslot doen gaat niet en dat is uitsluitend gebeurt na het vervangen van de radio.......raar maar waar ;) alvast bedankt!

senol

Geplaatst door senol (0) , lid sinds 17 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Opel Astra? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

3 Reacties

moderator (0) PRO, 12 jaar geleden

Zo te lezen zijn er fouten gemaakt met het aansluiten van de radio en kortsluiting. Heb je een passende verloopkabel gebruikt of zelf de draden op de een of andere manier aangesloten?
Denk dat er in ieder geval 1 zekering stuk is. Zekeringkast zit links naast het stuur achter de klep van het bakje. Bakje moet er even uit.

senol (0), 12 jaar geleden

heb toevallig vandaag gekeken en inderdaad je hebt gedeeltelijk gelijk er zijn problemen met een aantal zekeringen de 5A interieur de 20A centrale vergrendeling zijn niet stuk maar hebben wat roest gelopen hoe dat is gebeurt weet ik niet morgen lekker vervangen dan doen ze het weer bedankt voor je informatie

senol (0), 12 jaar geleden

ik heb inmiddels de problematische zekeringen vervangen maar de centrale deurvergrendeling is nog een probleem kan hem wel aanzetten maar niet meer opslot doen wat zou het kunnen zijn ik weet het echt niet meer alvast bedankt

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Opel Astra of stel zelf een nieuwe vraag.