Opel Vectra: Autoradio inbouwen

Bouwjaar: 1997, Brandstof: Benzine, Motorcode: 1.8

Ik wil de originele philips CAR400 radio cassettespeler vervangen door een moderne pioneer radio CD-speler. In de radio zit een flinke bos draden. Wie weet waarvoor de afzonderlijke kleuren van de draden dienen?
De Vectra is type B, CD-station en is voorzien van het display en stuurbediening.

Herman M

HermanM

Geplaatst door HermanM (0) , lid sinds 16 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Opel Vectra? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

2 Reacties

Petje57 (0) PRO, 16 jaar geleden

Als het goed is, zit er een stekker aan voor de radioaansluiting in de auto. Voor o.a. Pioneer zijn bij de betere automateriaalzaken passende verloopkabels te koop. Dus: klik en play, om het zo maar eens te zeggen. Kosten ongeveer 10 tot 12 euro.
Waarschijnlijk zul je nog wel even de display moeten laten programmeren bij 'n dealer zodat de datum en tijd blijven staan als de radio ingeschakeld wordt.


Gr.

moderator (0) PRO, 16 jaar geleden

Ik heb een philips CAR 400 radio die ik wil vervangen door een pioneer. Ik heb een verloopstekker van de ISO aansluiting naar de pioneer. Op de stekkerlayout van de radio staan een aantal afkortingen en tekens die ik niet begrijp. het gaat om SDV, TEL, een soort van kraaienpootje, accu met een plusteken, SWC, 12V, een soort zonnetje en een horizontaal streepje met drie verticale streepjes ervoor.

Mijn verloopstekker heeft naast de luidsprekerdraden vijf draden in diverse kleuren.
Rood: +12 power
geel: + 12 memory
blauw: aut. antenna
oranje: car light
zwart: ground.

kan iemand mij vertellen hoe de draden van de verloopstekker aangesloten moet worden op de ISO stekker?

Herman

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Opel Vectra of stel zelf een nieuwe vraag.