Opel Vectra: Autoradio Vectra 3,2 V6 2005

Bouwjaar: 2005

Ik heb in februari een opel vectra gekregen en heb daar in de garage een navugatiesysteem (kenwood, die ik al had) met dvd speler in laten bouwen. Nu is het zo dat mijn achterspeakers niet werken en dat mijn display het niet goed doet.
Standaard hoort er een cd30 in de auto te zitten.
Ik heb bij de dealer gevraagd of ze de standaard radio niet aan kunnen sluiten ergens onder het dashboard zodat mijn display goed functioneerd (mijn datum en tijd staan nu verkeerd en dit kan ik niet wijzigen)
Volgens opel zijn beide opties niet mogelijk, maar ik het hier niet zoveel vertrouwen in.
Kan iemand mij vertellen of ik de speakers gewoon aan kan sluiten?? Vilgens het schemaatje op de originele radio zijn het gewoon gescheiden uitgangen.
Heeft iemand al eens geprobeerd om de originele radio weg te werken? Naar mijn mening moet dat gaan omdat de canbus aansluiting een apparte connactopr op de radio is die nu niet gebruikt wordt. Naar mijn mening moet ik dan alleen een + en een massa naar de radio brengen (en uiteraard de dataconnactor aansluiten)

reempje

Geplaatst door reempje (0) , lid sinds 18 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Opel Vectra? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

2 Reacties

Opeltje (0) PRO, 18 jaar geleden

inderdaad gaat het display op deze manier helaas niet werken.....waar je radio gaat wel gewoon werken als je ouderwets de bedrading aansluit...

VM-77 (0), 18 jaar geleden

Om de tijd en datum bij te zetten moet je de orginele radio aansluiten en dan bijzetten, je kan daarna de orginele radio gewoon verwijderen.
De achterspeakers kan je gewoon op je kenwood aansluiten

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Opel Vectra of stel zelf een nieuwe vraag.