Opel Astra: bij warme motor storingsdiagnose en hevig schokken / stotteren

Bouwjaar: 1995, Brandstof: Benzine, Motorcode: ?

Het probleem is als volgt; ik rij een aantal kilometers zonder problemen. Als de motortempratuur boven de 95 graden komt gaat het storingsdiagnoselampje branden en begint de motor hevig te schokken. Het gaspedaal reageert dan ook minder goed bij het optrekken. Na enige tijd gaat het lampje weer uit en rijdt de auto weer normaal. Zo blijft het doorgaan. Wat soms helpt is het toerental laten oplopen door terug te schakelen en extra gas te geven. De garage kon bij het uitlezen alleen zien dat bepaalde onderdelen een te lage spanning hadden, maar ze konden me niet vertellen waardoor het kwam.

De auto heeft op gas gereden en net voordat de problemen begonnen is de brandstof tot het lampje begon te branden leeggereden.

Wie heeft enig iedee wat dit kan zijn?
Er zitten nieuwe brandstofleidingen op, benzinefilter, reiniger en alle stekkertjes enzo zijn nagekeken en schoongemaakt.

luna

Geplaatst door luna (0) , lid sinds 17 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Opel Astra? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

1 Reactie

patrickt35 (0), 17 jaar geleden

Wanneer we de foutcode weten is het iets makkelijker.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Opel Astra of stel zelf een nieuwe vraag.