Opel Vectra: Binnenverlichting

Bouwjaar: 1997, Brandstof: Benzine, Motorcode: 1.6 16v

Goedenavond,

Wij hebben thuis een vectra cool edition. In deze auto zit binnenverlichting die aan gaat als je de deur open doet, of de knop van de koplampactivering uit trekt. Nu heb ik bij bijvoorbeeld een CDX uitvoering wel eens gezien dat ze daar op het dak te bedienen zijn. Mij vraag is of ik die gewoon aan kan sluiten of dat het niet zal werken als ik dat doe.
Verder heb ik bij het achter wiel verwisselen het schroefdraad beschadigd wat aan de auto zit, dus niet op de bout. Nu is mijn vraag of ik de hele wiellager moet vervangen, of is ook het deel waar je de bout in draait los te vervangen?
Ik hoop snel op jullie antwoord, alvast bedankt
Groetjes Emiel Müller

emielmuller2685

Geplaatst door emielmuller2685 (0) , lid sinds 18 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Opel Vectra? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

3 Reacties

Opeltje (0) PRO, 16 jaar geleden

???????????Wij hebben thuis een vectra cool edition. In deze auto zit binnenverlichting die aan gaat als je de deur open doet, of de knop van de koplampactivering uit trekt. Nu heb ik bij bijvoorbeeld een CDX uitvoering wel eens gezien dat ze daar op het dak te bedienen zijn. ????????????

deze vraag begrijp ik niet helemaal...

wat het schroefdraad betreft...helaas zit je aan een complete wielnaaf vast en zijn de delen waar je het over hebt niet los te vervangen...

emielmuller2685 (0), 16 jaar geleden

Sorry voor de onduidelijke uitleg, maar ik bedoel de interieurverlichting op de hemelbekleding aan de voorkant. Bij een CDX uitvoering kan je die namelijk met schakelaars bij de interieurverlichting aan en uit doen. Mijn vraag is of ik die er gewoon op kan zetten, en of het dan werkt. Ik hoop dat het nu duidelijker is.

Opeltje (0) PRO, 16 jaar geleden

kijk, daar kan ik wat mee....de cdx heeft apparte kaarleeslampjes ingebouwd in de binnenverlichting. dit is wel anders helaas. je zou van een cdx op de sloop zo'n lampje kunnen halen....

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Opel Vectra of stel zelf een nieuwe vraag.