Opel Astra: Bokkende opel astra uit 1998

Bouwjaar: 1998, Brandstof: Benzine, Motorcode: 1600

Ik heb een opel astra van 1998 die er af en toe last van heeft dat hij begint te bokken. Dit bokken doet ie dan alleen als ik gas geef. en als ik plotseling plankgas geef is het ineens verdwenen, totdat ik weer iets minder gas geef en dan begint ie meteen weer te bokken. Als ik de auto stopzet op het moment dat het probleem zich voordoet krijg ik hem ook nie meer aan de praat. heeft iemand enig idee wat het kan zijn?

particulierW

Geplaatst door particulierW (0) , lid sinds 16 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Opel Astra? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

2 Reacties

poppekast (0) PRO, 16 jaar geleden

misschien veruilt brandstoffilter zit ra bij de achteras

particulierW (0), 16 jaar geleden

heb hem bij de opeldealer gehad omdat ie op een gegeven moment helemaal nie meer liep. hebben ze startmotor vervangen en stuurapparaat van startonderbreking, dit was volgens hun het probleem. hij heeft een week goed gereden en daarna begon het bokken weer. kon hem op een gegeven moment nie eens meer starten, bleek dat de accu leeg was, hebben ze hem opgeladen en doorgemeten. er was niets met de accu en dynamo, verder konden ze niets aan de auto vinden. Ik heb de monteur gezegd over het brandstoffilter, maar hij zei dat hij dan met de proefrit op de snelweg last had moeten hebben. enig idee waar het door kan komen dat hij nog steeds af en toe bokt?

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Opel Astra of stel zelf een nieuwe vraag.