Opel Corsa: bosal trekhaak monteren op corsa D 3 deurs 2007

Bouwjaar: 2007, Brandstof: Benzine, Motorcode: z 12 xep

Hallo Vrienden bij m,n nieuwe opel D wil ik zelf een bosal trekhaak monteren, volgens de voorschriften alles los gemaakt ook achter de nummerplaat ,maar nu het problem de zijkanten van de bumper kan ik niet los krijgen misschien met geweld maar dat durf ik niet,zodoende mijn vraag hoe kan ik dat doen,? weet iemand een oplosing ?? De stroom kabelboom heb ik al eerder geplaatst ,en werkt prima ,
Groet Wim..

wimanmeijer

Geplaatst door wimanmeijer (0) , lid sinds 17 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Opel Corsa? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

2 Reacties

Astra27 (0) PRO, 16 jaar geleden

hij zit daar vastgeklikt. 2 schroeven achter de achterwielen, 2 onder de auto en 2 achter je kentekenplaat wel losdraaien.

wimanmeijer (0), 16 jaar geleden

Ja die schroeven had had ik allemaal los gemaakt,,maar het gaat om dat los klikken van de bumper ,aan de bovenkant lukt dat wel maar dat gedeelte aan de zijkant ,ik heb toch flink wat geweld gebruikt ,maar dat schiet niet los is daar een speciaal een manier voor ?
zonder beschadiging,graag antwoord Wim

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Opel Corsa of stel zelf een nieuwe vraag.