Opel Combo: Branstofniveau regeling storing

Bouwjaar: 2005, Brandstof: Diesel, Motorcode: 1.3 cdti

Nadat ik ongeveer twintig minuten onderweg was ging het lampje branden met het autootje en een gereedschapssleutel en viel de motor uit (alsof het contact uitgezet werd). Ik kon de auto direct weer starten en een meter of 10 verder rijden en toen gebeurde hetzelfde. Ik heb de auto naar huis gesleept en daar startte hij weer gewoon. Helaas na 10 minuten rijden weer hetzelfde probleem. De ochtend erna wilde ik de auto naar de dealer brengen om de storing uit te laten lezen en toen wilde de auto helemaal niet meer starten. De dealer zegt dat na het uitlezen blijkt dat er een probleem is met de brandstof niveau regeling. Heeft iemand hier ervaring mee en enig idee wat het probleem precies zou kunnen zijn? De auto heeft pas 33000 kilometer gelopen en heeft recent wel een schade gehad aan de voorkant (de schade is ondertussen hersteld en de auto heeft de 200 kilometer na reparatie goed gelopen).

stekelbiek

Geplaatst door stekelbiek (0) PRO , lid sinds 15 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Opel Combo? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

3 Reacties

ellompo (0) PRO, 15 jaar geleden

probeer het eens zonder tankdop. er is een serie geweest met een verkeerde dop en dan zuigt de tank vacuum.

stekelbiek (0) PRO, 15 jaar geleden

Ok, ga het eens proberen..alleen staat de auto op het moment bij de dealer.

[quote=ellompo]probeer het eens zonder tankdop. er is een serie geweest met een verkeerde dop en dan zuigt de tank vacuum.[/quote]

stekelbiek (0) PRO, 15 jaar geleden

Heb de dealer gebeld en uitgelegd over de tankdop, ze konden het niet vinden het probleem....maar bleek inderdaad de dop te zijn!
Bedankt voor je reactie!

Mvg,
Steven

[quote=ellompo]probeer het eens zonder tankdop. er is een serie geweest met een verkeerde dop en dan zuigt de tank vacuum.[/quote]

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Opel Combo of stel zelf een nieuwe vraag.