Opel Vectra: centrale vergrendeling

Bouwjaar: 1997, Brandstof: Diesel

we hebben hier een opel vectra binnen waarvan de centrale vergrendeling niet meer werkt zowel met de sleutel als met de afstandsbediening.

Wat hebben we gecontroleerd alle zekeringen die onder de stuurkolom zitten niets stuk als alle zekeringen onder de motorkap.

Bedrading in de deuropeningen gecontroleerd op draadbreuk niets onderbroken,dan de deur maar open gedaan en de fische van het slot afgedaan en nagezien of we stroom hebben op de fische en gezien dat er nergens geen stroom toe komt op de fische.

Nu is men vraag zitten er nog elders op een verborgen plaats zekeringen daar voor en indien niet waar zit het stuurapparaat van de centrale vergrendeling?

of zit het probleem op een andere plaats,

alvast bedankt

garage medard

Geplaatst door garage medard (0) PRO , lid sinds 15 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Opel Vectra? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

4 Reacties

janh5107 (0) PRO, 13 jaar geleden

volgens mijn gegevens zit het module bij deurstijl passagier voor en een voedings-relais voor de c.v aan bestuurders kant .
J.E

R_Bakker (0) PRO, 13 jaar geleden

Rechts voor zit het kiekert (CV)module, rood is volgens mij plus bruin min en bruin/rood en bruin/wit zijn dacht ik de open en sluit draden.

Gr Ron

garage medard (0) PRO, 13 jaar geleden

als ik het goed begrijp dan moet ik ze ergens zoeken onder het dashbord aan de passagierskant?

groetjes

R_Bakker (0) PRO, 13 jaar geleden

Naast je voeten recht achter dat kleine zijpaneeltje.
En als daar een de motorecu zit dan zit hij daar nog achter.

Gr Ron

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Opel Vectra of stel zelf een nieuwe vraag.