Opel Astra 2004: Centrale vergrendeling werkt niet meer na plaatsen nieuwe radio

Bouwjaar: 2004, Brandstof: Benzine, Motorcode: Z16XEP, Motorinhoud (cc): 1600, Vermogen (kw): 77

Hi,

Ik heb in mijn Opel Astra H een nieuwe radio geplaatst, deze is met een Opel quadlock naar iso-kabel verbonden. Vanuit deze kabel loopt een draad naar de zekeringenkast in de kofferbak, waar hij met een zekeringadapter is verbonden. In eerste instantie werkte de radio, maar hierna kwam ik erachter dat de vergrendeling van mijn auto niks meer deed.

Ik was erachter gekomen dat ik de adapter op de plaats van de zekering van de centrale vergrendeling heb geplaatst, waarna ik de adapter uittrok en de 25A zekering terugplaatste, maar dit had geen effect. Hierna heb ik het met nog een andere 25A zekering geprobeerd, met hetzelfde resultaat.

Dit probleem treedt op wanneer ik de vergrendelknop op de sleutel indruk, wanneer ik de vergrendelknop in de auto gebruik en wanneer ik de bestuurdersdeur handmatig op slot draai (in dit geval gaat alleen de bestuurdersdeur op slot).

Heeft iemand een idee wat het probleem zou kunnen zijn? Alvast bedankt.

vincentb98

Geplaatst door vincentb98 (0) , lid sinds 8 maanden geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Opel Astra? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

1 Reactie

check

Beste antwoord, geplaatst door vincentb98 (0), 8 maanden geleden

Inmiddels is het probleem verholpen; ik heb de accu losgekoppeld en na 30 minuten weer opnieuw aangesloten, waarna alles weer werkte.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Opel Astra of stel zelf een nieuwe vraag.