Opel Zafira 2007: Centrale vergrendeling wil niet werken

Bouwjaar: 2007, Brandstof: Benzine, Transmissie: Automaat, Motorcode: Z22YH, Motorinhoud (cc): 2200, Vermogen (kw): 110

Goede dag allen,

Sinds een week wil mijn CV niet werken na het gebruik van de auto, als de - pool er af is geweest doet de Centrale vergrendeling het weer maar als het contact weer is gebruikt weigerd deze weer.
Ook blijft de radio spelen na gebruik van contact slot al bij 2 garages geweest zelfs de opel dealer maar volgens hun kunnen ze niks vinden.

Iemand enig idee wat dit kan zijn en is dit te verhelpen geen zin om elke keer men accu los te halen om het weer in werking te krijgen.

opel zafira 2.2

Geplaatst door opel zafira 2.2 , lid sinds 3 maanden geleden

2 Reacties

nachvlinder, 3 maanden geleden

Geen flauw idee. Alleen toen ik allerlei onverklaarbare zaken kreeg met inhouden moter, rembekrachtiger die raar deed en diverse andere lampje, bleek na lang onderzoek (van alles geëxperimenteerd) dat er stroomlekkages waren achter het dashboard.... Beter gezegd, de hele grote printplaat achter het dashboard waar vele contacten op zitten, lekte stroom door ouderdom. Dashboard vervangen door een 2e hands en alles was opgelost...... Kilometerstand gezet op wat mijn oude aangaf... Schijnt niet te mogen maar wel zo handig.

meriva7673 PRO, 3 maanden geleden

Als je de sleutel er uit haalt moet het contactslot iets naar buiten springen , hierdoor komt er onderin je contactslot een klein schakelaartje vrij.
Dit schakelaartje bedient het w contact
komt je slot niet naar buiten of blijft dat schakelaartje hangen blijft je radio spelen , maar denkt ook je centrale vergrendeling dat de auto nog op contact staat waardoor deze niet gaat werken
M.V.G MERIVA

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Opel Zafira of stel zelf een nieuwe vraag.