Opel Vectra-C GTS Z1.8XE: check control aanhanger

Bouwjaar: 2003

Hoi,

m'n auto is uitgerust met een afneembare trekhaak (af fabriek). Het mooie hiervan was dat ook de verlichting van de aanhanger mee gecontroleerd werd. Als er dan een lampje stuk was dan kreeg ik :
1. een geel lampje in de toerenteller ten teken dat er iets mis is met de verlichting.
2. een afbeelding van een aanhanger in het Display met de melding b.v. linker dimlicht stuk.
Nu gebeurt dit dus niet meer. Alleen de gele lamp in de toerenteller gaat aan maar in het display gebeurt niets meer. Dit is na het inbouwen van standverwarming. Dus omprogrammeren van het display. Maar ook is er een stuurkast vervangen. Volgens de dealer is dit de oorzaak. Maar zijn er dan geen stuurkasten in de handel die het beiden kunnen?
Heeft hier iemand ervaring hiermee?
B.v.d.
Jos

GTS3855

Geplaatst door GTS3855 (0) , lid sinds 20 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Opel Vectra? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

3 Reacties

basje (0) PRO, 19 jaar geleden

ik dacht dat het gewoon te programmeren is. ik denk dat ze een foutje in de programmering zit dus weer terug naar de dealer en vragen of ze het weer willen activeren. basje

GTS3855 (0), 19 jaar geleden

Hoi Basje,

dank je voor de snelle reactie. Zal ze morgen nog eens vragen of ze dat even voor me uit willen zoeken.

Groetjes, Jos

GTS3855 (0), 19 jaar geleden

nog even ter info:
Het is inmiddels opgelost, de Code welke ingegeven was in de GID, was niet de goede. (002). Voor de combinatie standverwarming, en trekhaak moest de Code 009 ingevoerd worden. Na dit gedaan te hebben werkt alles weer naar behoren

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Opel Vectra of stel zelf een nieuwe vraag.