Opel Astra: compressie

Bouwjaar: 1999

Hoi ik heb een probleem met de compressie bij een van de cinlinders. begon tijdens het rijden op drie poten te lopen, de wegenwacht heeft de compressie gemeten omdat een van de bougies vuil {zwart} was die cilinder bouwde geen compressie op . Volgens henm kon het iets met de kleppen zijn of koppakking . Heb al gekeken naar bubbels in het koelvloeistof { blijft ook op peil} maar waren er niet en hoor ook geen klepgetik in de motor. Als hij meer toeren krijgt loopt hij wel weer normaal kan dit misschien iets van vuil zijn op de zuiger op klep???????????? zomaar een vraagje hoor wie weet hier het antwoord op?????????????

mark7262

Geplaatst door mark7262 (0) , lid sinds 19 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Opel Astra? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

2 Reacties

Willem12089 (0) PRO, 19 jaar geleden

Wat voor motor????

Zoiets heb ik nu ook aan de hand, loopt ook op 3 cilinders stationair, maar eenmaal op toeren loopt t goed.

Dit bleek een kromme klep. (motor tikt niet).

Willem

pipo9122 (0), 19 jaar geleden

hoi sorry dat ik nu pas reageer de auto heeft nog steeds het zelfde probleem al is het na dat ik kleppenreiniger aan de benzine heb toegevoegd wel wat verbetert ook heb ik remreiniger direkt in de carberateur gespoten dit had geen effekt dus...........zal toch naar de garage moeten het kan volgens hen ook een luchtprobleem zijn als het probleem is opgelost laat ik jullie dit natuurlijk weten wat het probleem was groeten Herman

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Opel Astra of stel zelf een nieuwe vraag.