Opel Astra: controlelempjes vervangen

Bouwjaar: 1998

Heb zojuist het instumentenpaneel uitgebouwd in de hoop dat ik aan de controlelampjes zou komen. Heb de gehele unit (kilometer/toerenteller e.d.) eruit gehaald en de zwarte kap aan de achterkant gedemonteerd. Maar ik kom nog steeds niet aan die lampjes.Wel de tellerverlichting; die kan ik er zo uithalen. Wat moet ik nu nog doen om aan die lampjes te komen? Ik begrijp er niets van. Wie heeft hier ervaring mee?? Voor alle duidelijkheid: het gaat om een Astra G met van links naar rechts eerst de ronde temp.meter, ronde toerenteller, snelheidsmeter en dann uiterst rechts de benzinemeter.
Groet, Ger

wageral

Geplaatst door wageral (0) , lid sinds 20 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Opel Astra? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

4 Reacties

Opeltje (0) PRO, 19 jaar geleden

volgens mij zijn deze niet te vervangen.

Hans4040 (310) PRO, 19 jaar geleden

Zit hier misschien 1 lamp met kunststof lichtgeleiders naar de andere lokaties?

Hans.

wageral (0), 19 jaar geleden

Hoezo niet te vervangen? Gaan de lampjes voor oliedruk,acculampje, airbag, motormanagement, richtingaanwijzers, grootlicht en dergelijke dan normaal gesproken nooit stuk? Of zijn het LED's?
Groet, Ger

Opeltje (0) PRO, 19 jaar geleden

zijn inderdaad leds, die op een print gesoldeerd zitten.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Opel Astra of stel zelf een nieuwe vraag.