Opel Corsa: corsa hobbelt wat in de vrij als ik meer gas geef is het weg

Bouwjaar: 1994

Hallo mijn corsa "hobbelt" wat als tie stationair draait als ik wat gas bijgeef (klein beetje) is het eigenlijk veel beter, hoe span ik de gashandel een beetje op (of het gas/voetpedaal) waardoor ik van dat hobbelen af ben?

groet
martijn

martijnb

Geplaatst door martijnb (0) , lid sinds 19 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Opel Corsa? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

4 Reacties

Willem12089 (0) PRO, 19 jaar geleden

stationair is bij injectie motoren niet af te stellen.

Probeer eens de stationair stappenmotor te reinigen.

Willem

interet (0), 19 jaar geleden

Probeer eens te zoeken, luisteren naar valse lucht door bv remmen reiniger op het inlaat spruitstuk en voetpakking (onder carburateur) te spuiten. de motor gaat bij lucht lekage heel raar lopen of zelfs afslaan. Ik neem aan dat alles wat met ontsteking te maken heeft al gecontroleert is. Bougies,kabels,verdeelkap. maar nogmaals valse lucht komt vaak voor. gr Edwin.

Opeltje (0) PRO, 19 jaar geleden

mischien ook handig...wat voor motor zit er in?

martijnb (0), 18 jaar geleden

het is een corsa diesel, ik heb een tijd geleden problemen gehad met de klepdekselpakking die is een paar keer vervangen, omdat er olie langs lekte ( in een corsa zit een maanvormige prop rubber waar het langs lekte) dit euvel doet zich steeds voor na reparatie is het een tijdje weer goed, maar volgens de garage is het probleem een te hoge carterdruk...en slijtageis dit misschien de oorzaak van het hobbelen?

groet
martijn

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Opel Corsa of stel zelf een nieuwe vraag.