Opel ASTRA-H-VAN Z13DTH AC: Crash reset button opel astra h

Bouwjaar: 2009, Brandstof: Diesel, Transmissie: Handgeschakeld, Motorcode: Z13DTH, Motorinhoud (cc): 1300, Vermogen (kw): 66

Crash reset button opel astra h is in werking getreden door een ongeval alsook de 2 airbags en de gordelspanners.
We hebben een volledige (rijdende) donor auto gekocht omdat dit veel goedkoper was dan de onderdelen afzonderlijk te kopen.
Radiators en de crash button van deze donor auto overgebouwd en we wilde de motor al eens laten draaien maar dat blijkt niet te gaan?
Als we het contact opzetten gaan de lampjes in het dashboard wel aan maar ook de 4 pinkers beginnen meteen te werken? Bij doordraaien om te starten gebeurd er niets dus ook geen klik of iets anders te horen?
De dag na het ongeval hebben we de motor even gestart om te horen of alles oke is en hij sloeg direct aan maar natuurlijk ook meteen terug af omdat de brandstofpomp door de crashbutton was uitgeschakeld. Nu gaat hij dus zelfs niet meer rond?
Kan dit zijn omdat we het dashboard er nog niet ingemonteerd hebben en de airbags terug aangesloten zijn of is er een reset procedure die we moeten volgen?

ovi

Geplaatst door ovi (0) , lid sinds 19 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Opel Astra? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

0 Reacties

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Opel Astra of stel zelf een nieuwe vraag.