Opel atra 2.0 dti: Cruise Control

Bouwjaar: 1998

Via marktplaats een cruise control handle aangeschaft. handle gemonteerd (plugje was zowaar aanwezig) maar niet werken dus. Zoeken op problemcar kwam ik tot de conclusie dat bij mij waarschijnlijk de bedrading ook niet aangesloten zat op het motormanagement. schema opgehaalt bij de dealer. nu is mijn vraag aan Opeltje moet ik de draden helemaal tot aan de MM leggen, ik zie namelijk in het schema dat er gesproken wordt over een connector X2 waar zit deze? of anders hoe kom ik het simpelst bij de MM? Bumper eraf of is er een andere snellere methode. Verder zij de Dealer dat de Module geaktiveerd moest worden voor Cruise control. Ik dacht de klus even te klaren maar helaas. Ik hoor graag jullie reaktie

Kooijman6369

Geplaatst door Kooijman6369 (0) , lid sinds 20 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Opel Astra? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

3 Reacties

Opeltje (0) PRO, 19 jaar geleden

bedrading ligt er niet....moet dus naar de ecu getrokken worden en op de ecu zelf aangesoldeerd worden. dus je moet ook de ecu stekker "slopen". een erg link klusje...als je pech hebt mol je hem. overigens kun je er bij door het linker voorwiel te demonteren en het zwarte binnenscherm in het spatboard te verwijderen.

Kooijman6369 (0), 19 jaar geleden

bedankt voor je reactie. Mag je de stekker van de ecu losnemen of moet deze verbonden blijven

Opeltje (0) PRO, 19 jaar geleden

moet zelfs los.....je moet op de computer aansluitingen solderen!! er zitten geen vrije draden op de stekker...

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Opel Astra of stel zelf een nieuwe vraag.