Opel Corsa: Cruise control op nieuwe corsa

Bouwjaar: 2011, Brandstof: Diesel, Motorcode: 1.3

Hallo,

We hebben dit voorjaar een nieuwe corsa edition gekocht. Deze heeft helaas geen cruise control.
Nu zeggen sommige mensen dat de bedrading etc er wel al in zit. Dus, een ander bedieningspaneel kopen, aansluiten en klaar is Kees. Kan iemand dit met zekerheid zeggen dat dit zo is? De dealer doet dit namelijk niet.

BVD

thoving

Geplaatst door thoving (0) , lid sinds 17 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Opel Corsa? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

6 Reacties

moderator (0) PRO, 12 jaar geleden

Waarom wil de dealer het niet doen?

thoving (0), 12 jaar geleden

Misschien verkeerd uitgelegd. Hij zal er wel cuise control op willen zetten, maar zegt dat het niet zeker is of de bedrading er in zit. Blijkbaar is dit niet eenvoudig te bekijken. Toen we de auto kochten toen zei hij dat die nieuwe hendels zo'n 200 euro's kosten en dst het dan afwachten was of het zou willen. Tja, dat risico is wel wat groot. Maar ik kan me niet voorstellen dat het zo moeilijk is om te zien of de aansluitingen er wel of niet in zit.

moderator (0) PRO, 12 jaar geleden

Zo werkt dat tegenwoordig niet meer. Niet voor alle functies is een aparte aansluiting nodig. Dus het bekijken van het aantal aansluitingen geeft nog geen inzicht of de functie al voorbewerkt is.

thoving (0), 12 jaar geleden

Sorry voor de late reactie.....

Kan men niet, door aansluiten op de computer, zien of alle voorbereiding er in zit?

thoving (0), 12 jaar geleden

Niemand antwoord op bovenstaande vraag?

thoving (0), 12 jaar geleden

Afgelopen week de eerste beurt voor de corsa. Gevraagd of men wilde kijken of er voorbereiding op zat voor cruise control. Dit was een kleine moeite bij deze garage. En ja hoor. Voor 120,- euro kon werd er een andere hendel op gezet en geactiveerd!! Gedaan dus.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Opel Corsa of stel zelf een nieuwe vraag.