Opel Zafira: Dakantenne

Bouwjaar: 2004

Hallo,

Wie kan mij vertel of ik mijn carkit zou aan kunnen sluiten of de bestaande buiten antenne. In mijn zafira heb ik ook de standaard navigatie. De antenne daarvoor is de zelfde volgens mij als de radio antenne. Nu heb ik een carkit ingebouwd en alles loopt via de radio. Ik heb alleen nog geen buiten antenne. De auto was niet voorbereid voor telefoon. Het lijkt me alleen vaag dat ze meedere antenne's maken voor zafira. Ik bedoel daarmee radio+navi en en voor radio+navi+telefoon. Indien de antenne toch gecombineerd is waar zou ik dan de aansluiting kunnen vinden?

Alvast bedankt.

hommeltje

Geplaatst door hommeltje (0) , lid sinds 20 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Opel Zafira? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

2 Reacties

Opeltje (0) PRO, 18 jaar geleden

als er geen telefoon voorbeijding in zit zul je de bekabeling niet aantreffen. de antenne heeft deze mgelijkheid dan ook niet.

hommeltje (0), 18 jaar geleden

Zullen er dan alleen antenne's gemaakt worden voor navigatie en radio? Ik kan me wel voorstellen dat ze geen bekabeling trekken. Ik vond het zo raar dat ze nog een type antenne hadden. Dat was eigenlijk de vraag.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Opel Zafira of stel zelf een nieuwe vraag.