Opel Corsa B combo, tigra: dashboard verlichting

Bouwjaar: 1996

De verlichting op mijn middenconsole brand niet, weet iemand hoe ik de lampjes kan vervangen, ik heb het console eraf, maar ik zie 1 lampje onder de middelste knop verder niets en het lijkt me sterk dat er voor heel het middenconsole maar 1 lampje in zit

groeten

Sebastian

sebastian_75

Geplaatst door sebastian_75 (0) , lid sinds 20 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Opel Corsa? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

4 Reacties

Opeltje (0) PRO, 20 jaar geleden

er zitten inderdaad 3...het gehele middenpaneel moet er uit.

roykejanssen (0), 20 jaar geleden

dit is een heel gedoe, ben voorzichtig anders heb je zo lelijke krassen op je dash. Op onderstaand adres wordt je al een eind op weg geholpen:
http://www.corsa-b.de/frameset.html

sebastian_75 (0), 20 jaar geleden

lucht roosters van het middenconsole om laag duwen of beter los halen ivm beschadiging van het consoleafdekking, daar zitten twee schroeven in de luchtgaten(links rechts). Daarna de luchtcirculatie knop en afdekking eraf wippen daar zitten ook twee schroeven (links rechts), dan kun je tid display en het hele midden console een stukje naar voren trekken. en dan zit er achter stekker van de schakelaar van de blower(aan de achterkant) een rails met 3 lampjes die moet je er af wippen.
groeten

Sebastian

chom (0), 20 jaar geleden

Kijk eens op deze side daar staat het afgebeeld met foto's erbij http://www.blauetachos.de/doc/opel/tig/m...

groeten

Cees

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Opel Corsa of stel zelf een nieuwe vraag.