Opel zafira: deur vast

Bouwjaar: 2000

mijn achterdeur zit vast en kan niet meer geopend worden
mijn andere deuren gaan nog altijd electrisch open en dicht
weet iemand raad.please

zafiradiesel

Geplaatst door zafiradiesel (0) , lid sinds 19 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Opel Zafira? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

3 Reacties

Averdonk (0) PRO, 19 jaar geleden

Er is maar 1 oplossing: net zolang blijven proberen met de deuren op slot doen en van slot halen totdat de achterdeur ook van slot gaat. De bekleding loshalen heeft weinig zin omdat de bedieningsmotor in het slot zelf is verwerkt in een dichtgegoten kunststof huis. We hebben het zelf ook al meegemaakt en na ongeveer 45 minuten proberen hadden we geluk. Het slot kan niet van binnen uit verwijderd worden omdat de bevestigingsschroeven aan de buitenkant in de deur zitten. Rustig blijven proberen dus. Succes.

Averdonk (0) PRO, 19 jaar geleden

Wel direct (laten) vervangen natuurlijk. Komt dus vaker voor.

basje (0) PRO, 19 jaar geleden

nog een tip misschien is het een kabelbreuk onder aan bij de deur. kun je het volgende proberen. voordeur open dan zie je bij de achterdeur onderaan een kabelboompje lopen. voorzichtig aan drukken en trekken en tegelijk de deuren bedienen met de afstandbediening.als het probleem daar zit kun je geluk hebben dat die dan open gaat. veel succes.basje

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Opel Zafira of stel zelf een nieuwe vraag.