Opel Vectra: display

Bouwjaar: 1995, Brandstof: Benzine, Motorcode: 1800

hallo, ik heb een vdo cdr500 maar mijn display geeft geen gegevens van de radio of cd aan. voor de rest doet de display het goed, buitentempratuur, tijd, datum,verlichting, mijn vraag is dan ook weet iemand of het mogelijk is om de display via de iso stekker te testen ? neem aan dat er een soort schakeldraad voor de radio opzit ? mocht dat het geval zijn hoe kan ik dat testen, de radio werkt perfect is nog niet zo oud en is me verzekerd dat ie goed is, de mogelijkheid om het met een andere radio te testen heb ik niet, en deze in een andere opel te zetten ook niet, zodoende vroeg ik me af of ikzelf voordat ik een andere radio koopt de display kan testen ? alvast bedankt voor de genomen moeite. het gaat om een vectra b uit eind "95.

michel/opel

Geplaatst door michel/opel (0) , lid sinds 16 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Opel Vectra? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

3 Reacties

Petje57 (0) PRO, 16 jaar geleden

Er zijn 2 mogelijkheden: of de display is bij 'n dealer geherprogrammeerd voor een " vreemd" ( lees: niet originele) merk radio zodat de datum enz. blijft staan OF de signaaldraad vanaf de originele radiostekker naar de display is doorgeknipt door 'n onverlaat.
OPlossing: naar 'n dealer en vragen of die de display weer terug kunnen en willen programmeren.

Gr.

michel/opel (0), 16 jaar geleden

hoi petje57, bedankt voor de oplossing !! ben naar de dealer gegaan en de display was inderdaad omgezet voor een niet originele radio.
ze hebben hem weer teruggezet en het werkt perfect ! moest € 10,00 betalen dus dat valt me reuze mee ! gezien het een opel dealer is.
dus probleem opgelost.. bedankt

Petje57 (0) PRO, 16 jaar geleden

Mooi. Opgelost dus.

Gr.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Opel Vectra of stel zelf een nieuwe vraag.