Opel Vectra: display van radio flikkert

Bouwjaar: 1998, Brandstof: Benzine, Motorcode: 1600i

Al geruime tijd flikkert de display van datum/tijd en radio. Het zijn niet altijd dezelfde lichtpuntjes die flikkeren. Waarschijnlijk duid dit op een slecht contact en zou ik dit willen oplossen.
iemand een idee?
Waarschijnlijk zal ik het dashboard mùoeten verwijderen.Iemand die een gedetailleerde uitleg kan geven hoe ik het dashboard kan openen zodat ik aan de contacten kan komen?

piet.pienter

Geplaatst door piet.pienter (0) , lid sinds 17 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Opel Vectra? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

3 Reacties

Petje57 (0) PRO, 17 jaar geleden

Kijk even op deze site:

http://members.home.nl/opeltje/

Dennis Astra (0), 17 jaar geleden

je kan proberen (wel voorzichtig) de radio eruit nemen en dan met je hand achteraan het display duwen en de stekker controleren helpt het niet dan zal het dashbourd eruit moeten

piet.pienter (0), 16 jaar geleden

dashboard eruitgehaald via bovengenoemde site (waarvoor dank) en dan de unit eruitgehaald.Er is geen oplossing meer nodig.het kabeltje dat naar de lcd gaat is te veel gelost om te kunnen repareren...wordt dus een nieuwe....is een veel voorkomende fout.en de oplossing is dat ze bij siemens (fabrikant) een stekkertje ipv lijm zouden moeten gebruiken...Op die manier komt er nooit iets aan en is iedereen gelukkig...

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Opel Vectra of stel zelf een nieuwe vraag.