Opel Astra F X1.6XEL: Doorvoer in schudboard

Bouwjaar: 1996

Ik wil graag de kabels van mijn versterker aansluiten op de accu. Hiervoor ben ik op zoek naar een doorvoering van binnen in de auto naar de motorruimte. Tot dusver kan ik nog niks vinden. Is er wel zo'n doorvoering of wordt het toch weer zelf boren ? Waar kan ik dit het beste doen ?
Verder ben ik met de inbouw van mijn radio bezig geweest. Nu doet de deurvergrendeling op de afstandsbediening het niet meer. Dit blokje zorgt voor de startonderbreker en de deurvergrendeling. Ik heb nu een dikke rode draad over die rechts voren achter de plastic bekleding gaat. Is dit misschien de voeding van dit mechanisme ? Er staat nu geen spanning over heen. Misschien aansluiten op de constante plus ??

Gr.

Remco

remco9422

Geplaatst door remco9422 (0) PRO , lid sinds 20 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Opel Astra? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

5 Reacties

abbeyrules (0), 20 jaar geleden

De ISO-stekker voor de radio vanuit de opel is niet helemaal standaard, de constante-spanning en de onderbroken-spanning zijn omgewisseld. Verkeerd om aansluiten resulteerde bij mijn vectra in het niet meer functioneren van de afstandsbediening en centrale deurvergrendeling

remco9422 (0) PRO, 20 jaar geleden

Nee ok, dat wist ik al. Die rode draad die overbleef was inderdaad de voeding van de vergrendeling. Dat werkt weer ! Maar nu dat doorvoergat in het schudboard. Als iemand suggesties heeft, graag ! Anders wordt het boren helaas !!

Gr.
Remco

rikkie9822 (0), 20 jaar geleden

hoe dik is die plus draad anders snij je een klein sneetje inde rubber van de kabel boom voer je hem daar door heb ik ook met mijn astra gedaan geen problemen gr erik

remco9422 (0) PRO, 20 jaar geleden

Nee gaat niet. Hij is 8 mm dik. Dus dat moet een aardige doorgang zijn....

remco9422 (0) PRO, 20 jaar geleden

tis al gelukt. Toch boren, maar alles is af nu...

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Opel Astra of stel zelf een nieuwe vraag.