Opel Corsa: Draad van de cylinderkop voor de bougies defect

Bouwjaar: 1995

Dag allemaal , ik heb net ontdekt dat het schoefdraad van de cylinderkop waar ik de bougies in moet draaien defect is .
Er zitten van die lange dunne bougies in.
hoe kun je dit weer goed krijgen ,bij voorbeeld nieuw draadtappen en dan met busjes of zo, wie o wie kan mij daar iets over vertellen , hoe ik dat weer goed kan krijgen ,en wat zijn de kosten om zo iets te laten repareren ???

Alex230

Geplaatst door Alex230 (0) , lid sinds 18 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Opel Corsa? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

4 Reacties

Mistral (0), 18 jaar geleden

Ik vrees een nieuwe cilinderkop.

stefan84 (0), 18 jaar geleden

Alex

afhankelijk van de toestand en conditie van de kop,kunnen er helicols ingezet worden..maar de kop zal je er dan wel vanaf moeten halen..

En even een keus maken,haal ik een goede gebruikte,of laat ik deze maken..wel altijd even nieuwe koppakking e.d. mee vervangen.

Succes

bartg (0), 18 jaar geleden

Een helicol kan, als het meezit, er ook ingedraaid worden als de kop er nog opzit. Zoek een goed motorrevisiebedrijf en laat zo'n helicol plaatsen. Kost ca ¤50,00. Dit is in ieder geval goedkoper als een nieuwe kop plaatsen. Succes.

Alex230 (0), 18 jaar geleden

Hoi Allemaal.
Het probleem is dus al opgelost , een Tap gekocht, 28 Euro ,met daarbij speciaal vet, helicol busjes.de tap er in met veel vet,
en draaien ,toen de moter flink laten starten zonder bougies ,zodat eventueel rotzooi er uit vloog, en toen de bougies er weer ingedraaid en lopen weer als een zonnetje.
totale kosten rond de 35 a 40 euro.

in iedergeval nog badantt voor u reactie's terug.
alex arnhem

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Opel Corsa of stel zelf een nieuwe vraag.