Opel Omega: draagarm r.v.

Bouwjaar: 1998

de wagen trekt bij het remmen naar recht bij de opel werdt mij verteld dat dit waarschijnlijk de draagarm rubbers zijn
de auto heeft 120.000 km gelopen iemand enig idee wat z'n geintje gaat kosten en of dit een opel kwaal is

tevens vindt ik het benzine verbruik erg hoog voor een 2.0-16v
voor de rest een heerlijke wagen

oliebol

Geplaatst door oliebol (0) , lid sinds 19 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Opel Omega? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

5 Reacties

MartijnGR (0) PRO, 19 jaar geleden

Je linkerrem kan ook vastzitten of niet helemaal soepel gaan waardoor de rechterkant meer remt en dus naar rechts trekt, zou dit iig controleren.

oliebol (0), 19 jaar geleden

thx
nog een vraag
trouwens is dat midden panneel waar je radio in zit makkelijk te verwijderen ?? de helft van de verlichting doet het niet meer

slokie (0), 19 jaar geleden

als het WERKELIJK de rubbers van de draagarmen zijn , kan je in Duitsland de complete draagarmen heel goedkoop kopen.Ik heb voor een Astra F voor de twee armen 90 euro betaald ( verzendingskosten inclusief).U moet dan alleen maar de twee oude losmaken en de nieuwe monteren, zonder die oude rubbers uit te persen enz ....Zie maar eens op ebay Duitsland en geef "Opel Omega Querlenker" in en zoeken.Succes.

peter-omega (0), 19 jaar geleden

Als de voorste draagarmrubbers (mooi scrabblewoord) vervangen worden door de Opeldealer moet je rekenen op zo'n 400 euro, vorig jaar zelf gehad. Doet wel wonderen voor je wegligging trouwens ;-))

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Opel Omega of stel zelf een nieuwe vraag.