Opel Omega: Foutcode wissen Motronic

Bouwjaar: 2000

Hallo allemaal met de beste wensen voor 2005.
Ik heb een Opel Omega 2.2 DHI bj 2000. Motronic-lampje brande tijdens en na het starten ± 3 minuten. Omega starte ook slecht bij lage temperaturen. Bleek een gloeibougie kapot te zijn een een niet goed meer. Heb ze zelf alle vier vernieuwd, probleem opgelost. Nu wil ik de foutcode wissen uit het motronic-geheugen. HOE KAN IK DAT DOEN??? Minpool accu een minuut losgooien? Is dat zonder risico?

Alvast bedankt, Henri...

Henri's Omega

Geplaatst door Henri's Omega (0) , lid sinds 19 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Opel Omega? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

3 Reacties

RDijkstra (0), 19 jaar geleden

Hoi,

Als de code zich een langere tijd niet meer aandient wordt ie automatisch gereset, je kunt hem bij de dealer ook laten resetten.

groeten Reinder

Henri's Omega (0), 19 jaar geleden

Hoelang duurt het voordat de foutcode automatisch word gewist? Bij mijn oude Omega 2.0i bj 1990 konden de foutcode's gewist worden door de minpool van de accu een minuut los te gooien. Nogmaals: Kan dat bij deze Omega 2.2 DHI bj 2000 ook??? Heeft het gevolgen voor andere zaken m.b.t. de auto?

Groetjes, Henri.

remco9422 (0) PRO, 19 jaar geleden

Ja zo kun je ze wissen. Houd er wel rekening mee dat je de klok en je radio opnieuw kan gaan programmeren..

Gr.
Remco

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Opel Omega of stel zelf een nieuwe vraag.