Opel Astra 2006: Dvd90 + CID programmeren

Bouwjaar: 2006, Brandstof: Diesel, Motorcode: 1.3 cdti, Motorinhoud (cc): 1300

Ik heb een ongebruikte DVD90 en CID (kleurenscherm) aangeschaft, en nu moeten deze gematched worden. (geprogrammeerd). Ik heb het idee dat mijn opelgarage dat niet lukt, ze zijn een half uur bezig geweest zonder resultaat. Ik moest later maar eens terugkomen.
Wie weet een adres in Noord Nederland met verstand van zaken waar ik terecht kan, of wie kan uitleggen wat er precies moet gebeuren met die Tech2, zodat ik dat kan uitleggen aan de dealer?

kmn

Geplaatst door kmn (0) , lid sinds 15 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Opel Astra? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

9 Reacties

longdude6634 (0), 14 jaar geleden

Dat is nogal specialistisch werk. Is alles wel vrijgeschakeld? Ik heb een paar maanden geleden een NCDC setje laten programmeren bij een bedrijf in Belgie. Dat is niet Noord Nederland maar zij hebben echt verstand van zaken. Voor dit soort dingen moet je niet bij de Opel dealer zijn, 9 van de 10 lukt dit niet in een kort tijdsbestek en tijd is geld bij die gasten. Kijk maar eens bij http://www.motor-ecu.be/

kmn (0), 14 jaar geleden

[quote=longdude6634]Dat is nogal specialistisch werk. Is alles wel vrijgeschakeld? Ik heb een paar maanden geleden een NCDC setje laten programmeren bij een bedrijf in Belgie. Dat is niet Noord Nederland maar zij hebben echt verstand van zaken. Voor dit soort dingen moet je niet bij de Opel dealer zijn, 9 van de 10 lukt dit niet in een kort tijdsbestek en tijd is geld bij die gasten. Kijk maar eens bij http://www.motor-ecu.be/[/quote]
Bedankt voor je antwoord. Het is een ongebruikte set, dus er zit geen blokkering op.
Als ik die website bekijk, dan komt dat inderdaad heel professioneel over, maar Belgie is me echt te ver. Ik heb nu met de dealer afgesproken dat ze het gaan doen voor de vaste prijs van 25 euro, ingeacht hoelang ze er mee bezig zijn.

longdude6634 (0), 14 jaar geleden

[quote=kmn][quote=longdude6634]Dat is nogal specialistisch werk. Is alles wel vrijgeschakeld? Ik heb een paar maanden geleden een NCDC setje laten programmeren bij een bedrijf in Belgie. Dat is niet Noord Nederland maar zij hebben echt verstand van zaken. Voor dit soort dingen moet je niet bij de Opel dealer zijn, 9 van de 10 lukt dit niet in een kort tijdsbestek en tijd is geld bij die gasten. Kijk maar eens bij http://www.motor-ecu.be/[/quote]
Bedankt voor je antwoord. Het is een ongebruikte set, dus er zit geen blokkering op.
Als ik die website bekijk, dan komt dat inderdaad heel professioneel over, maar Belgie is me echt te ver. Ik heb nu met de dealer afgesproken dat ze het gaan doen voor de vaste prijs van 25 euro, ingeacht hoelang ze er mee bezig zijn.[/quote]
25,- is netjes van ze.

Als het een nieuwe set is en ze hebben het een aantal keer geprobeerd dan schiet het schem of de radio in de vergrendeling. Maar dat zal jou niet uitmaken, hun moeten het oplossen. Enige nadeel is de wachttijd voor je.

Succes!

Arjan

kmn (0), 14 jaar geleden

[quote]25,- is netjes van ze.

Als het een nieuwe set is en ze hebben het een aantal keer geprobeerd dan schiet het schem of de radio in de vergrendeling. Maar dat zal jou niet uitmaken, hun moeten het oplossen. Enige nadeel is de wachttijd voor je.

Succes!

Arjan[/quote]
Hoe kun je zien of het vergrendeld is? Ik krijg in het display beurtelings "program display" en "program EHU".
25 Euro is zeker netjes, het is voor hun ook een leermoment...

kleijn (0), 14 jaar geleden

is gewoon de prijs die je betaald voor het programeren

Opeltje (0) PRO, 14 jaar geleden

indien deze delen vrijgeschakeld zijn voor de uitbouw en de zaken correct zijn ingebouwd, en je de security code van de auto hebt kan ik dit wel regelen (kosteloos voor deze ene keer) voor je. incl de laatste software updates voor je dvd 90 en eventueel uhp (mobile telefoon portaal mits aanwezig)
een en ander gaat aleen correct werken mits de wagen voorzien is van een rec (zekering bak links achter in kofferbak)

program display" en "program EHU". wordt weergegeven indien de dvd 90 en cid nog niet zijn geprogrameerd.


dus als ze er niet uitkomen mail me maar even.

kmn (0), 12 jaar geleden

Opgelost

kleijn (0), 12 jaar geleden

hoe opgelost dat was de vraag nu het antwoord svp

kmn (0), 12 jaar geleden

De oplossing was al gegeven op 20 mei 2009:
Bedankt voor je antwoord. Het is een ongebruikte set, dus er zit geen blokkering op.
Als ik die website bekijk, dan komt dat inderdaad heel professioneel over, maar Belgie is me echt te ver. Ik heb nu met de dealer afgesproken dat ze het gaan doen voor de vaste prijs van 25 euro, ongeacht hoelang ze er mee bezig zijn.

Maar de website van problemcar blijft maar melden dat er een oplossing geplaatst moet worden. Dus bij deze nogmaals:

opgelost

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Opel Astra of stel zelf een nieuwe vraag.